A11y.General.SkipToContent

Mie sprang 190 cm i Six Bar

22. oktober 2023

Jyske Bank Boxen dannede i går eftermiddags rammen om Agria Afternoon Show, som startede med en præsentations af Dansk Ride Forbunds nye hesteambulance, som Agria har sikret dem. Den nye hesteambulance er topmoderne og klar til brug hvis uheldet skulle være ude. 

Det første indslag i showet var Six Bar-konkurrencen, hvor otte ekvipager prøvede kræfter med de høje forhindringer. I sidste ende var det 21-årige Mie Stuhr-Petersen der tog sejren, da hun i sadlen på Vincel e. Valentino 240/ Fabriano forcerede de 190 cm uden problemer. 

Efterfølgende bød showet på opvisning fra Gardehusarerne, hvor der blev brugt sabler mm. i opvisningen, hvor de dygtige Gardehusarer begejstrede publikum. Showet blev afsluttet af franske Maria Desodt, som altid glæder publikum med hendes bedårende opvisning i sadlen på hendes plettede hest og med små ponyer ved sin side. 

Under showet blev årets medaljetagere desuden hyldet, og det store antal, der skulle på banen, vidner om et godt år for dansk ridesport, der har taget medaljer ved mange store mesterskaber.