A11y.General.SkipToContent

World Cup Herning 2024

Bliv sponsor

BLIV SPONSOR

Som sponsor og partner for FEI Dressage World Cup Herning får i muligheden for at blive brandet og set sammen med nogle af de største aktører i branchen.

Med international topsport i en unik lokation kombineret med spændende muligheder både på fysisk og digitalt, er din eksponering sikret.

Som sponsor for FEI Dressage World Cup Herning får du adgang til et unikt og exceptionelt publikum af velhavende, passionerede og loyale hesteentusiaster. Det er en enestående mulighed for at associere sig med branchens aktører på alle niveauer.

Som sponsor for FEI Dressage World Cup Herning får du adgang til en unik brandkategori og positionering på tværs af sporten. Dit brand vil blive set på flere platforme og give betydelig synlighed. 

Samtidig bliver dit brand synligt for et solidt og passioneret publikum. Eksponeringen understøtter dine muligheder for at skabe synlighed, interesse, salg og ambassadører for dit brand og giver samtidig en unik mulighed i din daglige marketing.

Vores ambitioner er at opbygge sunde og langsigtede relationer med vores sponsorer ved at tilbyde muligheder for at pleje din forretning, dine kunder, dine medarbejdere og dit netværk. Vi sigter mod at sikre mere end bare et sponsorat, men en længerevarende relation der også gavner ridesporten i Danmark.

Vi tilbyder flere forskellige optioner med faste produkter og ydelser, men vi er også meget fleksible og ønsker at skræddersy et sponsorat der matcher dine ønsker. 

SPONSORMULIGHEDER

Titel- og Event Sponsor
Den individuelle, fleksible og skræddersyede løsning der sikrer synlighed på tværs af arrangementet, fokuseret på både fysisk- og digital aktivering, hospitality, eksklusivitet og dertil navnerettigheder efter ønske. 

Main Sponsor
Den skræddersyede løsning med faste elementer der synliggør dit brand mod branchen. Mulighed for at inkludere navnerettigheder til store klasser samt andre eksklusive del arrangementer.

Sport Sponsor
Sponsorpakken der fremviser dit brand fysisk under begivenheden, herunder med synlighed via bannere, hospitality samt organisk digital aktivering.

Hospitality Sponsor
Muligheden for hospitality inkluderer et VIP-bord, synlighed på website og i eventmagasinet samt organisk digital aktivering.