Choose Language
dk gb

World Cup-sejr til Carina Cassøe Krüth og Danse

De danske ryttere mødte stærkt frem ved sæsonåbningen af FEI Dressage World Cup™ på Vilhelmsborg (DEN) anført af den dejlige hoppe Heiline’s Danciera og Carina Cassøe Krüth. De placerede sig foran to imponerende avlshingste Blue Hors St. Schufro/Nanna Merrald Rasmussen og Jovian/Andreas Helgstrand

  22. okt. 2022   Britt


Efterårsskoven omkring Det Nationale Hestecenter i Vilhelmsborg (DEN) har dannet en perfekt ramme om sæsonåbningen af ​​FEI Dressage World Cup™ Western European League. Stemningen i den store opvisningshal var elektrisk her til aften, og publikum jublede og klappede rytterne ud af hallen. 

Carina Cassøe Krüth.JPG

Carina Cassøe Krüth og hendes dejlige hoppe Heiline's Danciera. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

 

16 ryttere deltog i FEI Dressage World Cup Grand Prix præsenteret af Blue Horse. Arrangørerne har besluttet at bruge den korte Grand Prix-test ved den første kvalifikation, og den regerende danske VM-holdguldvinder Carina Cassøe Krüth og hendes dejlige hoppe Heiline's Danciera (DWB) er i front efter at have præsenteret en næsten perfekt kort Grand Prix-test hvor de scorede imponerende 77.079%

Carina og den smukke 11-årige Dansk Varmblods-hoppe efter Fürstenball var en del af det guldmedaljevindende danske hold ved ECCO FEI World Championships Herning (DEN), men i dag fik Carina og  dejlige "Danse"  ikke den bedste forberedelse til testen, forklarer Carina: "Hun var lidt nervøs og spændt på opvarmningen, og det var først indtil de allersidste 10 minutter før vores test, hun slappede af."

De opnåede flere 9-taller fra dommerne til deres imponerende passage. "Jeg er meget tilfreds med hendes udvikling i piaffe, dette er klart forbedret i løbet af de sidste par måneder," sagde Carina.

Nanna Merrald - BH St. Schufro.JPG

Nanna Merrald Rasmussen og Blue Hors St. Schufro. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

 

Nanna Merrald Rasmussen var en del af det danske hold-guld-vinderhold i Herning, men på Vilhelmsborg fik hun VM-debut med den imponerende avlshingst Blue Hors St. Schufro e. St. Moritz Junior – den 11-årige. sort hingst imponerede både dommere og tilskuere, der scorede 74,605% og gik ind på andenpladsen.

Andreas Helgstrand - Jovian.JPG

Andreas Helgstrand VM-sølvvinder fra WEG i Aachen med Blue Hors Matiné fik sin VM-debut på den fantastiske 8-årige hingst Jovian e. Apache, som scorede flere 9-taller for sin imponerende travøgning. De postede 74.578% på tredjepladsen.

Det søndag eftermiddag af World Cuppen på Vilhelmsborg bliver afgjort i kür.  15 atleter deltager i FEI Dressage World Cup Grand Prix Freestyle præsenteret af ECCO søndag kl. 14.00 lokal tid. Carina Cassøe Krüth har premiere på en helt ny freestyle foran sit hjemmepublikum.

Billetter kan købes ved indangen, så kom og vær med til at fejre de stærke danske ryttere live i hallen på Vilhelmsborg og tag del i den store jubel, som er skyllet ned over de danske ryttere. 

FEI Dressur World Cup Grand Prix præsenteret af Blue Horse

1 Carina Cassøe Krüth Heilines Danciera 77.079

2 Nanna Merrald Rasmussen Blue Hors St. Schufro 74.605

3 Andreas Helgstrand Jovian 74.579

4 Daniel Bachmann Andersen Zippo M.I. 74,079

5 Dorothee Schneider Faustus 94 72.816

6 Emma Kanerva Greek Air 72.737

7 Helen Langehanenberg 72.474

8 Anna Kasprzak Addict de Massa 71.211

 

Prizegiving World Cup Vilhelmsborg.JPGCarina Cassøe Krüth og Heiline's Danciera med groom Selma Holbein and Maria Colliander, judge at C, Jens Trabjerg, OC Event Director, Ulrik Gerstorf Sørensen, Sports Manager Blue Hors and Philippe Maynier, Dressage Sport Manager FEI. Photo: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen