Choose Language
dk gb

Vokseværk hos World Cup Herning

Vi udvider med en ekstra arena, så endnu flere ryttere får mulighed for at ride i Herning, og publikum får endnu flere fantastiske oplevelser!

  21. jun. 2017   Lars


Allerede her, tre måneder før Danmarks nye store internationale ridesportsevent World Cup Herning skal afvikles i Jyske Bank Boxen, er ryttertilslutningen så stor, at arrangørerne har besluttet at udvide stævnet med en ekstra arena. Med udvidelsen får ca. 650 heste og deres ryttere mulighed for at konkurrere i Herning, og publikum kan se frem til endnu mere topsport og underholdning i efterårsferien (18. – 22. oktober).

Topsport i to arenaer
Udvidelsen af stævnet betyder, at World Cup Herning udover 1. kvalifikation i FEI World Cup i dressur, kommer til at byde på endnu mere topsport i internationale dressur- og springklasser, samt topunderholdning og en stor messe for de købelystne. Og netop messeområdet bliver omdrejningspunkt for udvidelsen.

”Vi bygger simpelthen en ridebane i messehallen, så publikum får en totaloplevelse, hvor de både kan købe ind, nyde et godt måltid og opleve ridesport på topniveau. Det er fantastisk, at vi får mulighed for at imødekomme den store efterspørgsel fra rytterne om at ride ved World Cup-stævnet. Vi udvider bl.a. med en stor tur i dressur (Grand Prix-niveau), en 1-stjernet springning og ponyspringning” siger Casper Cassøe, show-direktør i World Cup Herning.

World Cup Hernings hjemmeside finder du masser af nyttig info, og her kan du også købe billetter til den spektakulære event.

Om World Cup Herning
At World Cup Herning bliver en realitet skyldes i høj grad, at de tre hovedsponsorer ECCO, Blue Hors og Stutteri Ask har valgt at bakke op om eventen. Det er Jyske Bank Boxen i Herning, der danner rammen om en ridesportsoplevelse i verdensklasse, når Reem Acra FEI World Cup kvalifikation i dressur og CSI3*-springning afvikles i det midtjyske i 2017 og 2018. World Cup-eventen i Herning arrangeres af Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg i samarbejde med Sport Event Denmark, Herning Kommune og MCH Messecenter Herning.

#worldcupherning #sporteventDK #danskrideforbund #worldcupdressage #showjumping

Fotokredit: varmblod.dk