Choose Language
dk gb

Vilhelmsborg tager godt imod de unge

  5. okt. 2020   Mathilde


Af Britt Carlsen 


Agria DRF-mesterskab i springning for pony og children har levet en omtumlet tilværelse med to flytninger grundet problemer med Covid-19 – nu er planerne på plads, og World Cup Herning ApS glæder sig til at lave et godt mesterskabsstævne for børnene

_D041648_ImageResizer.jpg

Først skulle Agria DRF-mesterskab i springning for pony og children være afholdt i Billund Sportsrideklub, så blev det flyttet til Fredericia Rideklub, hvor det desværre måtte aflyses.

De større rammer på Vilhelmsborg gør det muligt at afvikle stævnet. Derfor har Casper Cassøe og Jens Trabjerg fra World Cup Herning ApS taget opgave på sig. De seneste fem dage har de arbejdet hårdt på at få planen klar, med opbakning fra forældregruppen, og i tæt samarbejde med Dansk Ride Forbund.

– For os har det været afgørende, at alle børnene skal have mulighed for at ride deres mesterskab i år, hvor så meget andet er blevet aflyst. Vi glæder os til at tage imod børnene og deres forældre, og vil gøre vores bedste for at afvikle et godt mesterskab for dem, understreger Jens Trabjerg.

Stævnet løber af stablen på Vilhelmsborg i weekenden den 9.-11. oktober. Her er der tilskuerfaciliteter, som gør, at stævnet kan afvikles forsvarligt under de gældende restriktioner, hvilket bl.a. indebærer, at man kan sikre at tilskuere/publikum i det væsentlige er siddende. Derudover tager stævnearrangøren flere forholdsregler såsom f.eks. at kræve brug af mundbind under hele stævnet.

 

Refundering, tilmelding, etc.

Er du én af dem, der var tilmeldt stævnet i Fredericia, får du automatisk dit indskud retur via det betalingskort, du benyttede ved tilmelding. Alle der ønsker at deltage i mesterskabet, når det afvikles på Vilhelmsborg i næste weekend, skal melde til igen via de nye propositioner på Go!. Har du efter aflysningen af mesterskabet tilmeldt dig Nord-Vest Box Cup, men vil du hellere ride mesterskab, skal du senest mandag den 5. oktober sende en mail herom til spring@rideforbund.dk, så forbundet kan nå at foretage de nødvendige justeringer.