Choose Language
dk gb

Vi glæder os til at byde jer velkommen til FEI World Cup Vilhelmsborg

  • Forside
  • Nyheder
  • Vi glæder os til at byde jer velkommen til FEI World Cup Vilhelmsborg

  2. sep. 2022   Mathilde


Vi glæder os til at byde jer velkommen til FEI World Cup Vilhelmsborg

Dette års World Cup afvikling finder sted på Vilhelmsborg, som vil danne rammerne for dressur i verdensklasse. Billetsalget er åbnet op, så du kan allerede nu sikre dig din World Cup oplevelse i 2022!

Arrangementet afvikles over fire dage fra d. 20. - 23. oktober, som udover den stjernespækkede FEI World Cup afvikling vil byde på ungdomsdressur og CDI3* i både stor og lille tur. Der vil derfor være masser at opleve for den dressurinteresserede gæst.

FEI World Cup Dressage har første konkurrencedag lørdag d. 22 med Grand Prix og afsluttes søndag d. 23 med en spændende og stemningsfuld Grand Prix Freestyle til egne programmer og musik.

Torsdag og fredag vil der være gratis adgang for alle gæster, hvorimod det lørdag og søndag kræver en billet at komme ind. Billetterne inkl. sædepladser kan allerede købes nu via følgende link: https://worldcupherning.billetten.dk/

Vi glæder os til at byde velkommen i hyggelige og intime rammer, hvor det for alvor vil være muligt at opleve dressurens verdenselite helt tæt på!

_KAK8388.jpg