Choose Language
dk gb

Verdensranglistens top samles til World Cup

  10. okt. 2020   Mathilde


Af Britt Carlsen 

I 46 måneder, på nær to, har tyske Isabell Werth holdt førstepladsen på verdensranglisten i dressur. Fire af verdensranglistens bedste ryttere kommer til start ved World Cup på Vilhelmsborg.

163519_bc_16__D4S8785_ImageResizer.jpg

Tyske Isabell Werth dominere den seneste verdensrangliste med fire heste indenfor top 13. Den 50-årige verdensstjerne har holdt førstepladsen på verdensranglisten i de seneste 46 måneder (på nær to) med hhv. Bella Rose eller Weihegold, og det er også de to hopper, som hun nu topper listen med. 
Hendes landsholdskollega Jessica von Bredow-Werndl ligger på tredjepladsen med TFS Dalera BB, foran endnu en tysk landsholdsrytter, Dorothee Schneider og Showtime FRH.

Cathrine Dufour følger efter med den danske varmblodsvallak Atterupgaards Cassidy e. Caprimond/Donnerhall (opdr. Atterupgaard) på femtepladsen og med Bohemian indtager hun 9. pladsen, lige foran Daniel Bachmann Andersen/Blue Hors Zack. 

Isabell Werth, Jessica von Bredow-Werndl og Cathrine Dufour kommer alle til start i FEI World Cup på Vilhelmsborg i næste uge, og det samme gør verdensranglistens nr. 8, tyske Helen Langehanenberg med Damsey FRH. Verdensranglisten er tæller normalt de bedste score i en 12 måneders periode, men på grund af coronapandemien og den lange stævnepause i foråret, tæller resultaterne tilbage fra marts 2019.