Choose Language
dk gb

Torsdags travlhed

  15. aug. 2019   Mathilde


Man skal holde tungen lige i munden, hvis man vil kunne se alle de spændende ting, der sker torsdag til World Cup Herning. Der er gang i både Blue Hors Arena M og i Jyske Bank Boxen. Det bedste er nok at der er      gratis adgang til begge arenaer på denne dag.

Torsdag vil Blue Hors Arena M åbne for konkurrencer og messe. Der vil være CSI1* og CSI3* springning fra morgenstunden og i løbet af dagen. Først på aftenen vil springponyerne og deres ryttere stå for underholdningen i deres kvalifikationsklasse. Dagen slutter med CDI3* dressur i en lille tur, hvor ekvipagerne skal ride Prix St. Georg.

I Jyske Bank Boxen åbner torsdagens bal med en CDI3* dressur Grand Prix klasse. Fra middag af er der spring på programmet, hvor hestene starter ud.

Ud på eftermiddagen kommer de stilede Nord-Vest Box deltagere på deres ponyer og viser lige hestene hvordan man rider stilet igennem sådan en springbane, i år er Cuppen udvidet og derfor deltager alle tre kategorier nu, hvilket betyder endnu flere deltagere og endnu mere stilspringning.

Junior rytterne må herefter prøve at gøre dem kunsten efter på deres heste, i deres junior klasse. Dagen slutter spændende af, med en CSI3* spring Grand Prix kvalifikation, hvor der vil blive krævet meget af ekvipagerne.