Choose Language
dk gb

Topdressurryttere har meldt deres ankomst

World Cup Herning 2023, i uge 42, venter forude, og i dressurklasserne er der tilmeldt flere interessante ekvipager, blandt andet danske Nanna Skodborg Merrald og svenske Patrik Kittel

  5. okt. 2023   Britt


Kittel.jpg

Patrik Kittel kommer til World Cup-stævnet i Herning. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Publikum kan se frem til nogle interessante dage ved World Cup-stævnet i Herning, hvor flere topryttere kommer i konkurrence dels i World Cup-klasserne og dels i CDI3-stjernet. Der bliver helt sikkert noget at se frem til, når stævnet starter i uge 42 i MCH Messecenter Herning, hvor de to opvisningsarenaer Jyske Bank Boxen og Blue Hors Arena er klar til at tage imod publikum fra ind- og udland.

Ryttere fra otte forskellige nationer er tilmeldt, heriblandt selvfølgelig Danmark, som kommer med et stærkt felt af ryttere. De danske ryttere, der er tilmeldt CDI-W, FEI Dressage World CupTM er Daniel Bachmann Andersen, Nanna Skodborg Merrald, Anna Kasprzak, Andreas Helgstrand, Nadja Aaboe Sloth, Anna Zibrandtsen og Lone Bang Zindorff. 

Foruden World Cup-klasserne er der blandt andet 3-stjernede dressurklasser på programmet og  Lövsta Future Challenge for U25-ryttere, ligesom der afvikles et stort antal internationale springklasser. Den største springklasse, Stutteri Ask Grand Prix afgøres inde i Jyske Bank Boxen lørdag aften. 

Flere udenlandske ryttere har meldt deres ankomst, og en af dem er den svenske toprytter Patrik Kittel, som kommer til start i World Cup-dressur og i de 3-stjernede dressurklasser. I sidstnævnte medbringer han Bohemian e. Bodeaux, som de fleste danskere kender, som Cathrine Laudrup-Dufours tidligere OL-hest. 

Se programmet for arrangementet.