Choose Language
dk gb

Top rangliste dressurryttere i Herning

Dansk dressur er med helt fremme på de internationale ranglister, og de ryttere kan man opleve til World Cup-stævnet i Herning

  12. okt. 2023   Britt


IMG_3359.JPG

Foto: World Cup Herning

Med den seneste opdatering af verdensranglisten for dressurryttere, har dansk elitedressur virkelig meget at være stolte over og taknemmelige for. Hele fire seniorryttere er med i top 13, mens Thea Bech ligger nummer to på U25-verdensranglisten. Fra den 19. til 22. oktober er der World cup-stævne i MCH Messecenter Herning, og her kan du opleve eliterytterne på deres ”hjemmebane”. I World Cup-kvalifikationen stiller Danmark med intet mindre end syv ekvipager, mens fire ekvipager skal repræsentere Danmark ved Lövsta Future Challenge for U25-ryttere. Samlet set deltager 17 danske dressurekvipager ved stævnet.

Gruppen af motiverede og talentfulde U25-ryttere vokser sig langsomt men sikkert større og større, og på startlisten i CDI3* ses foruden erfarne og dygtige seniorer også to U25-ryttere. Det er Alexander Helgstrand på Super Mario og Karoline Rohman på Jaka’s Don Louvre som desuden også stiller til start i U25-konkurrencen” fortæller Elitesportschef for dressur Anne-Mette Binder.

Både springning og dressur

World Cup-stævnet i Herning byder ikke bare på dressur på højt plan, der er ligeledes budt op til spænding på springbanerne, hvor der afvikles både 1- og 2-stjernede klasser for samtlige aldersgrupper. Du finder det foreløbige program her.

Du kan se deltagerlisterne for samtlige klasser, og hvem der skal repræsentere Danmark lige her.

Kilde: DRF