Choose Language
dk gb

Tak for al jeres opbakning!

  20. okt. 2020   Mathilde


 

FEI World Cup på Vilhelmsborg blev næsten som en historie af HC Andersen – først skulle vi så grueligt meget igennem, og så gik det hele godt alligevel.

166800_jbr_11__JBR3625.jpg

Coronapandemien har ændret vores liv og dagligdag på mange måder, også derfor var det ufattelig vigtigt, at vi fik startet World Cup sæsonen i Danmark, som vi har gjort det 13 gange tidligere. At det lykkedes, er beviset på, vi sammen kan langt mere, end man skulle tro.

Ved at passe på hinanden, holde afstand, spritte af og bruge masker, kunne et lille, men meget entusiastisk publikum følge konkurrencerne inde i Vilhelmsborgs store hal. Jeres støtte og opbakning var uvurderlig, tak for det!

166800_abo_07_D05_3947_ImageResizer.jpg

Rytterne var begejstrede for faciliteterne på Vilhelmsborg, for publikums entusiasme, og for at de endelig kunne komme i gang med World Cup-sæsonen. Der var masser af ros fra de internationale profiler til arrangørerne af World Cup.

Et langt mindre antal frivillige hjælpere, end det er normalt for stævner af denne kaliber, sled fra tidlig morgen til sen aften, for at få Vilhelmsborg til at stråle. Der blev knoklet igennem med godt humør, og som flere topryttere understregede: det er altid så dejligt at være til stævne i Danmark, for her er alle så venlige og afslappede. Tak for jeres store indsats.

166800_jbr_02_JB3_2619.jpgEt World Cup suppleret med international dressur og springning med et minimum af publikummer i hallen og blot få messestande vil ikke kunne afvikles uden støtte fra engagerede sponsorer. Herhjemme er vi så privilegerede, at der er stor velvilje blandt sponsorerne til at få tingene til at ske. En velvilje som også blev delt af Aarhus Kommune. Uden deres opbakning ville det ikke være muligt at invitere til stævne. Tak for opbakningen og støtten, den er uvurderlig.

Og til vores alle sammens Vilhelmsborg, der viste sig fra sin smukkeste side klædt i efterårets varme farver og i strålende sol. Vi er så taknemmelige for at Vilhelmsborg eksisterer, det er helt unikt. Det er nu, i denne udfordrende tid, vi for alvor får bevis på værdien af Det Nationale Hestesportscenter, som dannede rammen om fantastisk sport.