Choose Language
dk gb

Stine og Finette var suveræne i 145 cm rankingklasse

Her til aften sikrede Stine Cassøe en flot hjemmebanesejr i sadlen på den velspringende Finette Ask.

  20. okt. 2023   Britt


stine_04.jpg

Stine Cassøe med Finette Ask. Foto: AA Foto v. Per Torp.

Det blev en spændende afgørelse i dagens højeste springklasse, Easy Agri Care 145 cm, hvor der var 36 ekviapger til start. De otte af dem red fejlfrit i hovedrunden, og de skulle dermed ride om sejren i omspringningen.

Her var der kun to der formåede at ride fejlfrit, og begge var danske ryttere. Dermed blev det til hjemmebanesejr, og den stod Stine Cassøe for i sadlen på Finette Ask e. Quintero/ Carthago Z (opdr. Stutteri Ask). Sammen leverede ekvipagen verdensklasse ridning, og der var stor begejstring at se hos det danske publikum. 

– Jeg er virkelig glad for, at hun gør det så godt. Det var virkelig fedt, fortæller Stine blandt andet. I videoen nedenfor kan I høre et længere interview med Stine. 

Andenpladsen i klassen sikrede Kamilla Ladefoged Rasmussen sig i sadlen på Come Undone One e. Chacco-Blue/ Dobel’s Cento. En hest, som hun har haft et par måneder, men lynhurtigt fundet et rigtig godt partnerskab med. I dag red de fejlfrit i begge runder og tog den næstbedste placering. 

Tredjepladsen gik til svenske Marcus Westergren med Dagada des Gravis e. Cardento 933/ Heartbreaker. På fjerdepladsen blev det tyske Jorsch Löhden med Cornet Deluxe e. Cornet Obolensky/ Cosido, mens svenske Jacob Hellström med Sweet Sandra e. Sandro Boy/ Careful 28 tog femtepladsen. 

Tidligere i dag blev det også til dansk sejr i den 140 cm høje EY Cup for U25 ryttere. Her var det Caroline Knudsen med Landlyst Callicon e. Dicapo/ Coronado 3 (opdr. Karina Prinds).

Resultater fra stævnet.