Choose Language
dk gb

Springryttere udtaget til World Cup Herning

  24. sep. 2018   admin


Elite-, talent- og team manager i springning Bo K. Møller har nu sat navne på 17 af de ryttere, der skal springe de store trestjernede klasser ved World Cup Herning (CSI3*). Flere kan blive udtaget efterfølgende. Danmarks største indendørs ridesportsevent World Cup Herning med World Cup-dressur og international topspringning afvikles i Jyske Bank Boxen den 17. – 21. oktober (skolernes efterårsferie, uge 42).

Udtagne ryttere CSI3*
Benedikte Truelsen 
Christina Nielsen
Clara Hallundbæk 
Emil Hallundbæk 
Jennifer Pedersen 
Jessica Toelstang 
Konstantin Künnemann 
Lars B Andersen
Lars N Pedersen
Mathias Nørheden
Michael Aabo
Robin Grauff
Søren Møller
Thomas Sandgaard 
Torben Fransen
Stine Cassøe
Zascha N Andreasen

12. World Cup i Danmark
Det er 12. gang, at World Cup-sæsonen i dressur skydes i gang i Danmark, og anden gang, at vi skal opleve topdressur og springning i Herning. De danske topryttere er i gang med at forberede sig på at give publikum en på opleveren i Herning, og på hjemmesiden finder du masser af nyttig info om program, billetter, camping og VIP. Det er også her vi lægger info om de deltagende ryttere og heste, når tilmeldingerne begynder at løbe ind.

Program

Billetsalget er startet
Billetsalget er i fuld gang. Omdrejningspunktet for det store World Cup-stævne i Jyske Bank Boxen den 17.-21. oktober er selvfølgelig 1. kvalifikation i FEI World Cup i dressur, hvor nogle af verdens bedste dressurryttere rider om vigtige point, men det store stævne byder også på topsport i internationale dressur- og springklasser, Almased Dressage Amateurs, finale i Nord-Vest Box Stil Cup, et show i særklasse og en stor messe for de købelystne.

Billetter købes på her

Om World Cup Herning
Jyske Bank Boxen i Herning danner den spektakulære ramme om ridning i verdensklasse, når FEI World Cup kvalifikation i dressur og topspringning afvikles i det midtjyske. World Cup-eventen i Herning arrangeres af Dansk VarmblodDansk Ride Forbund og Equitour Aalborg i samarbejde med Sport Event DenmarkHerning Kommune og MCH Messecenter Herning.