Choose Language
dk gb

SIV har vundet en klubtur til World Cup Herning

  15. okt. 2018   admin


På søndag skal Sportsrideklubben Vallensbæk (SIV) i samlet flok til Herning og opleve årets hesteoplevelse i Jyske Bank Boxen. Klubben har nemlig vundet konkurrencen om en klubtur til World Cup Herning søndag den 21. oktober. Her skal de bl.a. opleve kür-finalen i World Cuppen, masser af international topdressur og -springning og Clémence Faivre Show. Stort tillykke til SIV.

Vinder_Siv1_2018_full.JPG

Vi glæder os til at se SIV i Herning
54 klubber har deltaget i konkurrencen, og det har været særdeles vanskeligt for juryen at udpege en vinder. Vi vil gerne takke for alle de super skønne billeder, som vi har modtaget.

Det blev dog Sportsrideklubben Vallensbæk, der løb med sejren og dermed skal en tur til Herning på søndag. På billederne har flere af klubbens medlemmer i fællesskab shinet den 6-årige P3 Monte Carlo op, som var det den, der skulle ride World Cup i Jyske Bank Boxen. I kan se alle deltagerne under #worldcupherningklubtur på Instagram.

I kan se alle kriterierne for konkurrencen her.

12. World Cup i Danmark
Det er 12. gang, at World Cup-sæsonen i dressur skydes i gang i Danmark, og anden gang, at vi skal opleve topdressur og international springning i Herning. De danske topryttere er i gang med at forberede sig på at give publikum en på opleveren i Herning, og på hjemmesiden finder du masser af nyttig info om program, billetter, camping og VIP.

Ses vi Herning?
Der er stadig billetter til det store World Cup-stævne i Jyske Bank Boxen den 17.-21. oktober, hvor vi udover FEI World Cup i dressur skal opleve FEI Ponies Trophy, Almased Dressage Amateurs, finale i Nord-Vest Box Stil Cup, et show i særklasse og en stor messe for de købelystne.

Billetter købes på her

Program

Om World Cup Herning
Jyske Bank Boxen i Herning danner den spektakulære ramme om ridning i verdensklasse, når FEI World Cup kvalifikation i dressur og topspringning afvikles i det midtjyske. World Cup-eventen i Herning arrangeres af Dansk VarmblodDansk Ride Forbund og Equitour Aalborg i samarbejde med Sport Event DenmarkHerning Kommune og MCH Messecenter Herning.

World Cup Herning