Choose Language
dk gb

Show - AGRIA Afternoon Special

  7. okt. 2019   Mathilde


Som noget nyt er showet fra ca.  kl. 17.00 lige efter World Cup Grand Prix lørdag eftermiddag, og inden Stutteri ASK Spring Grand Prix 150 cm

Showet bliver fyldt med fart, spænding og smukke oplevelser.

Showet starter i højderne. Vi starter med en Six Bar Challenge. Pulsen skal op og nerverne skal testes både på publikum og på rytterne. Det er de modigste ryttere, der kommer med deres modigste heste. Vinderen er til sidst den, der overkommer den højeste forhindring.

Det har været endnu et fantastisk år for danskere i ridesporten, det er både for pony, junior, ungryttere og senior. Dette vil vi gerne hylde og vi vil gerne hylde de unge danske ryttere, der til EM for ponyer i år vandt hold guld foran de altid stærke tyskere. Individuelt vandt de to gange guld og sølv. De er beviset på, at alt det hårde arbejde, der er blevet lagt for dagen virkelig giver nogle helt fantastiske resultater.

Der er mange forskellige måder, hvorpå man kan arbejde med hestene og du behøver ikke altid sidde på ryggen af dem for at får et fantastisk bånd med dyrene, til at bevise det, har vi fået franske Anne-Gaélle Bertho til at komme. Hun vil vise os et meget smukt og poetisk show, der viser harmonien imellem hest og menneske.

Vi skal selvfølgelig også have noget fart og spænding, hvem bedre end en tidligere europamester i kørsel. Lars Dau og tre andre spand vil vise jer, hvordan man gør det der med at køre en vogn rigtig hurtigt igennem nogle forhindringer, hvor det handler om præcision og fart.

Som afslutning bliver der afholdt en mini clinic med det danske senior dressurlandshold. Landsholdet har ved det nyligt overståede EM i Rotterdam kvalificeret Danmark til OL i Tokyo 2020. Og det er netop OL 2020 der bliver omdrejningspunktet i den lille clinic, vi vil få et lille indblik i rytternes forberedelser mod OL i Tokyo 2020. 

0012nacht_der_pferde_print (1).jpg