Choose Language
dk gb

Så er vi i fuld gang - danskerne flot fra start!

  21. okt. 2021   Mathilde


agria_01.jpg

De internationale springklasser åbnede onsdag middag, og med god dansk succes!. Foto: AAfoto/Per Torp

 

640 starter blev afviklet onsdag eftermiddag og aften i Jyske Bank Boxen og i Blue Hors Arena. Det er springrytterne som har åbnet World Cup-stævnet i Herning, og der var stor aktivitet til langt ud på aftenen.

Springklasserne fordeles på CSI1* og CSI2* konkurrencer med særlige konkurrencer for U25 og for ponyryttere.

Allerede i den første klasse, CSI1* Small Tour Finale Qual, 1.25 m inde i Boxen fik vi Dannebrog til tops da Cecilie Koenig og Rihanna sejrede foran den engelske rytter Henry Squibb/Dominant H. Og så blev det igen dansk på de følgende pladser da Maria Barnewitz Schou/Queen C, Renee Ulvsbjerg/Coolio og Gitte Dahl/Carter T fulgte efter. I klassens anden afdeling blev det til irsk sejr til Rhys Williams/Conthanja med danske Gabriella Buur Ziegler/Syvhøjegaards Elegant Caca på andenpladsen.

Gitte Dahl og Conan sikrede endnu en dansk sejr i Boxen i CSI2* Small Tour 1.30 m foran en hollandsk og svensk rytter og med Ulrich Gaarslev/Framke Adina på 4. pladsen.

 

Fuld fart på i Blue Hors Arena

Inde på arena 2, Blue Hors Arena var første klasse St. Clemens EY Cup U25, en klasse som er en del af de særskilte konkurrencer for U25-rytterne. Her blev det til fransk sejr til Mathis Burnouf og Chaccolino og han satte sig også på 3. pladsen foran danske Konstantin Deeken Künnemann og Cressendo Bv. Og så blev det også dansk på 4. – 5. pladsen til Anna Weilsby/Stenbaekgaards Mojito og Astrid Svendstrup og Bonaparte Z.

I den 1-stjernede Grand Prix kvalifikation blev der redet virkelig stærkt. Topkampen blev et rent skandinavisk opgør med svensk sejr til Ebba Danielsson og Validento med Norske Victoria Celine Dalen/Catoo Bi du på andenpladsen og danske Line Busk Heltborg/Gaville kom ind på tredjepladsen. Finske Kati Lekander/Ceedah fulgte trop, og så var det igen dansk på 5. pladsen til Lærke Olesen og Zarina VII.

 

Start- og resultatlister

Zibrasport Equest streamer fra begge haller alle dage