Choose Language
dk gb

Populær dobbeltsejr til Nanna Merrald

Nanna Merrald Rasmussen var helt suveræn i Agria Dyreforsikring 3* Intermediaire med en score på 75,412% gentog hun sejren fra gårsdagens Prix st. George og nu er de ved at være klar til større opgaver, fortæller hun.

  22. okt. 2022   Britt


Det var de unge 7- og 8-årige heste som dominerede i topkampen i dagens Intermediaire. Det var en stor fornøjelse at følge vores landsholdsryttere med deres yngre heste.

 

Helen.JPGHelen Langehanenberg. Foto: World Cup

 

Den eneste som brød den danske placeringsrække var den tyske landsholdsrytter Helen Langehanenberg med den super elegante 8-årige hoppe Zaeta de Mallert efter den danske varmblodshingst Zonik. Hun var meget tilfreds med dagens ridt og sin sorte hoppe, og glad for at ride på Vilhelmsborg (eller i Herning) fortæller hun, hun kommer gerne til Danmark til stævne. Med 72,324% red hun sig ind på andenpladsen.

Nanna præmie.JPG

Den danske landsholdsrytter Nanna Merrald Rasmussen var helt i særklasse med 8-årige Blue Hors Touch of Olympic L e. Blue Hors Don Olymbrio (opdr. Anja og Jan Petersen) der er ikke øvelser, som han har svært ved, og han virker meget moden og præstationsparat, når han går på banen. Nanna er også glad for sin unge superstjerne, som scorede 8 og 8,5 fra hovedparten af dommerne i generelle indtryk.

 

Marianne.JPGMarianne Yde Helgstrand. Foto: World Cup

 

Det var dansk i placeringsrækken

Også Marianne Yde Helgstrand sidder på en dejlig 8-årig Sezuan-søn Elverhøjs Raccolto (opdr. Berit Nielsen) den tidligere championatsvinder udvikler sig særdeles godt i de større opgaver, og parret kom ind på 3. pladsen med 70,912%

Cathrine Laudrup-Dufour har den kun 7-årige Vividus Qre til start. Der er ingen tvivl om, at her er talent og formåen til overmål. Hesten ejes af familien Zinglersen samt Rasmine og Cathrine selv, og det bliver rigtig interessant at følge det par på deres videre vej. I da scorede de 70% til 4. pladsen.

Rikke Dupont/Grand Galiano og Jeppe Mølgaard Mathiasen/Rosenstolz delte 5. pladsen imellem sig med 69,647%

Agria Dyreforsikring CDI3* small tour - Inter (equipe.com)