Choose Language
dk gb

Nanna glæder sig til at ride for publikum

Nanna Skodborg Merrald er meget begejstret for at World Cup-stævnet er tilbage i Jyske Bank Boxen, hvor hun håber på mange publikummer til at skabe den helt særlige stemning, der er i Boxen

  16. okt. 2023   Britt


52447665487_34b5fad07c_6k.jpg

Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors St. Schufro kom ind på andenpladsen ved World Cup-kvalifikationen på Vilhelmsborg i 2022. Copyright ©FEI/Kim C Lundin

 

Nanna Skodborg Merrald ser frem til World Cup stævnet i Herning fra den 19. – 22. oktober, hun skal i konkurrence i weekenden i FEI Dressage World CupTM og hun har to hingste i spil til startlisten: Blue Hors St. Schufro og Blue Hors Don Olymbrio. Hendes EM-partner Blue Hors Zepter holder en velfortjent ferie, men det er planen han skal gå World Cup kvalifikationer senere på sæsonen.

- Det er så fedt at ride i Herning, jeg glæder mig så meget til at komme tilbage med World Cuppen i Herning. Der en intens stemning i Boxen, og den er vildt fed at ride i, indleder Nanna.

- Jeg deltager meget gerne i World Cup stævnerne rundt om i Europa, det er altid gode stævner med gode forhold, fortæller Nanna, hun er dog usikker på, om hun rent faktisk tager til World Cup finalen, selvom hun skulle blive kvalificeret. Den afvikles i Riad i Saudi-Arabien, og hun er usikker på, om hun vil sætte en af sine heste på et fly dertil i et år, hvor fokus er rettet mod OL i Paris.

Netop gode forhold for hestene er vigtigt for Nanna og det er også en af grundende til, hun gerne vil ride ved World Cup-stævnet i Herning, hvor hestene står i permanente stalde med rigtig gode forhold. Og så oplever hun også, at hestene gerne vil gå inde i Boxen, selv når publikum rigtig giver den gas og jubler over ryttere og hestes præstationer.

Netop den helt særlige stemning det danske publikum skaber i Herning er noget hun virkelig ser frem til, og hun håber mange kommer til Boxen lørdag og søndag for at give deres opbakning til rytterne.

Og hvem bliver så Nannas firbenede partner til World Cup i Herning, ja se det har hun ikke helt besluttet endnu.

- Det afgøres simpelthen af deres dagsform, den jeg syntes virker mest klar, er den jeg vælger, fortæller hun. Sidste år World Cup-debuterede hun Blue Hors St. Schufro ved World Cup-kvalifikationen på Vilhelmsborg, og der red hun sig ind på andenpladsen efter Carina Cassøe Krüth og Heiline’s Danciera. I lighed med Blue Hors Zepter var Danciera på det bronzevindende EM-hold i september, og derfor får vi ikke ”Danse” at se i Herning i år.

Efter to finalesejre med sine ung stjernefrø ved PAVO og DRF’s Championatsfinaler på Blue Hors i weekenden, retter Nanna nu fokus mod World Cup-kvalifikaitonen i Herning – hun er klar, glæder sig, og vi andre kan se frem til at nyde Nanna ride i Boxen, uanset hvilken top-hingst hun vælger at sadle i Herning.

Køb biletter HER