Choose Language
dk gb

Ingen kommer ind på Vilhelmsborg uden billet

  12. okt. 2020   Mathilde


Af Britt Carlsen 


Gennem mange år har vi vænnet os til, at der altid er billetter til salg ved indgangen, når der er arrangementer på Vilhelmsborg, men i denne uge er alt udsolgt. Og man SKAL have købt billet på forhånd for at få adgang

163925_ikd_03__D4S4379_ImageResizer.jpg

På grund af coronapandemien er der sat et loft for, hvor mange, der kan komme ind på Vilhelmsborg i denne uge, for at følge konkurrencerne. De få billetter der har været til salg via hjemmesiden er for længst opkøbt.

Arrangørerne bliver kimet ned af hesteinteresserede, ryttere og avlere, som gerne vil ind for at følge spring- og dressurkonkurrencerne i denne uge, der kulminere med World Cup dressur i den kommende weekend, den 17. - 18. oktober. Det er dog ikke muligt at komme ind, med mindre man er akkrediteret eller har købt billet.

Der er INGEN billetter til salg ved indgangen i denne uge - hverken til spring- eller dressurkonkurrencerne.

Zirasport Equest streamer fra konkurrencerne, ClipMyHorse streamer fra DWB følauktionen lørdag, og DR sender optaktsinterview og den bedste halvdel af søndagens World Cup kür.
Her på sitet vil vi opdatere fra dagens konkurrencer, og supplerer med interview med nogle af rytterne i World Cup konkurrencen.   

Man kan se start- og resultatlister HER