Choose Language
dk gb

Hurtige herrer og en skarp dame

  22. okt. 2021   Mathilde


Kunddahl G Photography-217.JPGVinder Rolf-Göran Bengtsson og Zuccero.  Foto: Kunddahl Graphic Photography

 

I Bemer Int. AG 1.45, der også er kvalifikation til søndagens Stutteri Ask Grand Prix, blev der hård kamp om sejren. 17 placeringer heraf var de 9 danske, men sejren gik ”hinsidan” til svenske Rolf-Göran Bengtsson og den herlige avlshingst Zuccero.

Der var knivskarp kamp om sejren i Grand Prix-kvalifikationen inde i Jyske Bank Boxen. Springrytterne satsede i høj grad på en topplacering. En af verdens hurtigste ryttere, svenske Rolf-Göran Bengtsson satte alle til vægs med den 9-årige avlshingst Zuccero e. VDL Zirocco Blue – et fejlfrit ridt i tiden 34.81 sekund var 0,8 sekunder hurtigere end en anden af verdens hurtigste ryttere, irske Shane Carey og Skorphults Baloutendro. Han var så uhøflig at slå sin hustru Linnea Ericsson-Carey med lille margin. Linnea kom til start med hingsten Singular ls La Silla e Chapultepec og ejet af Linnea, Maria Gretzer og Wivi Anne Gretzer.

EM-rytter Konstantin Deeken Künnemann og Ak’s Crowney kom ind på 5.pladsen foran Jack Ray Nielsen og Gerdings Rockmama en DV-hoppe e. Rockland opdrættet af Jens Peder Pedersen.

Kunddahl G Photography-202.JPG Foto: Kunddahl Graphic Photography

 

Start- og resultatlister

Zibrasport Equest streamer fra begge haller alle dage