Choose Language
dk gb

  16. okt. 2020   Mathilde


Af Britt Carlsen 
 

World Cup dressurrytterne har sat kurs mod Vilhelmsborg, men i dag er der fuld fokus på springrytternes sidste dag på "borgen" - og hjælperne konkler for at give alle en god oplevelse

hjælpere.jpg

World Cup dressurrytterne er på vej, med kurs mod Danmark og Vilhelmsborg. De kan træne inde i opvisningshallen i aften. Dagen i dag er den store afslutning for springrytterne, der har været på Vilhelmsborg siden tirsdag aften og givet os god sport. 

Springrytternes konkurrencer kulminerer i eftermiddag, fra kl. 14, med Stutteri Ask Grand Prix en klasse der tæller points til Longines verdensranglisten. 40 ryttere er til start i Grand Prix-klassen, der formodentlig bliver afgjort i en forrygende omspringning. Klassen kan følges på ZibraSport Equest. 

På grund af coronapandemien er der begrænsninger på deltagelse overalt, som publikum, ryttere, presse og blandt hjælperne. De ca. 40 hjælpere, som er i aktion under stævnet arbejder i rotation, så der konstant er et minimum i arbejde. Forskellen i antal ses tydeligt, når man ser hjælperfotoet anno 2019 sammenlignet med 2020, men der knokles med godt humør!

Stævnets start- og resultatlister
163925_kuo_03_D05_0451_ImageResizer.jpg