Choose Language
dk gb

Fantastiske søndags finaler

  28. aug. 2019   Mathilde


Det er altid sørgeligt at afslutte fede ting, men årets stævne til World Cup Herning har desværre en ende. Vi har dog sørget for at afslutningen bliver helt fantastisk.

 

I Blue Hors Arena M skal amatørturneringen Almased Dressage finde en vinder af årets turnering. Det bliver spændende at se om rytterne kan holde deres nerver i ro og holde fokus på opgaven i de store rammer de rider i.

Søndagen i Blue Hors Arena M bliver afsluttet med Grand Prix springklasser for både ponyerne og hestene.

Jyske Bank Boxen kommer til at summe med spænding og gisp. For her starter vi dagen ud med springning og det er nogle klasser, hvor juniorrytterne bliver testet i deres formåen, seniorerne har mulighed for at score point til Longines Ranking List.

Fremtidens atleter og nutidens talenter skal finde en vinder af deres FEI Jumping Ponies Trophy kvalifikation, sidste år blev klassen vundet af en portugiser, skal vi ikke krydse fingre for at det i år bliver en af de talentfulde unge danske ryttere der kommer øverst på skamlen.

Sidst men da slet ikke mindst skal vi have fundet en vinder af FEI World Cup kvalifikationen. Dressurekvipagerne skal ind og danse for dommere og publikum, i 2017 vandt Cathrine Dufour, sidste år vandt Daniel Bachmann Andersen. Skal vi ikke krydse fingre for at de to ryttere kommer og krydser klinger med de andre europæiske topekvipager og at en af dem endnu engang vinder World Cup Herning kvalifikationen.

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack_WC Kür_søndag (5).jpg