Choose Language
dk gb

Dufour og Bohemian imponerer i Jyske Bank Boxen

  19. okt. 2018   admin


Fredag blev der blev for alvor taget hul på topdressuren ved World Cup Herning, da Zibrasport 3* Grand Prix blev afviklet. Publikum var klar på lægterne, hvor de blev vidne til en smuk dansk dressurpræstation, da Cathrine Dufour og hendes kun 8-årige upcoming stjerne Bohemian med et meget elegant og ubesværet ridt sikrede sig sejren.

Cathrine Dufour og Bohemian_World Cup Herning.jpgCathrine Dufour og Bohemian (World Cup Herning)

Dufour og Bachmann demonstrerer dansk dominans
Selvom Cathrine ikke har tophesten Cassidy med til World Cup i Herning (pga. en mindre skade), lader Danmarks dressurstjerne nr. 1 sig ikke forvise fra podiet. Med sit unge stjerneskud Bohemian leverede hun et smukt program, som dommerne honorerede med ikke mindre end 76,587 %, hvilket betød endnu en sejr til den altid populære rytter.

”Bohemian var virkelig cool, og jeg er mega tilfreds. Han har overrasket mig meget positivt ved de sidste to stævner, og jeg er rigtig stolt af, at han kan præstere i så stor en arena og foran sådan et publikum. Jeg skal arbejde lidt mere på banen, når jeg rider på Bohemian i forhold til, når jeg rider på Cassidy, for han ved, hvad han skal. Det gør Bohemian ikke endnu. Så det er en lidt anden opgave. Der er stadig lidt momenter, hvor han bliver lidt ungeheste-agtig, men der er også rigtig mange gode momenter, så jeg er meget, meget glad,” sagde Cathrine Dufour efterfølgende, hvor hun også fortalte, at planen er, at både Bohemian og Cassidy skal gå stævner i World Cup sæsonen, der skydes i gang i lørdag i Herning.

DSC_0722.JPGDaniel Bachmann Andersen og Don Olymbrio (World Cup Herning)

Lige i hælene på Cathrine kom endnu dansk ekvipage, nemlig VM-aktuelle Daniel Bachmann Andersen på den charmerende 10-årige avlshingst Blue Hors Don Olymbrio. De sluttede med 75,522 %, og det rakte altså til 2. pladsen i det stærke felt.

”Det gik rigtig godt, og det er den bedste tur, Don Olymbrio har gået. Det er fanatisk at kunne gøre det så godt på hjemmebane. Olymbrio har ikke været med så meget med ude i sommer pga. bedækningssæsonen, men han er selvfølgelig blevet redet, og jeg kan mærke, han er blevet stærkere, og det er jeg så glad for. Han har haft nemt ved at lære ting, men har været lidt lang tid om at finde styrken. Cathrine gjorde det super godt, og jeg er stolt over at stå på podiet med hende,” sagde Daniel efter sit ridt.

3. pladsen gik til tyske Kathleen Keller og San Royal der opnåede 73,804 %.

Se resultatet af hele klassen