Choose Language
dk gb

Det sker på Vilhelmsborg fredag

FEI Dressage World Cup-stævnet på Vilhelmsborg er i fuld gang, og i dag er det tid for ungsdomsklasser samt stor og lille tour - hvilket betyder Prix st. George og Grand Prix med verdensmestre på startlisten

  21. okt. 2022   Britt


Konkurrencerne ved det internationale dressurstævne på Vilhelmsborg åbner kl. 10.30 med den spændende gennemgående, internationale cup, Lövsta Future Challenge for U25-ryttere. Der er 8 startende og blandt dem tre danskere: Laura Kristine Thorup, Karoline Rohmann og Josefine Hoffmann.

fredag.jpg

Læs mere om denne spændende cup for U25-ryttere: International Cup for U25 – åbner på Vilhelmsborg

Herefter følger en seværdig kür, redet af 10 U18 ryttere, og vinderen af første konkurrence, Annabelle Rehn og Nikitaro har starttid kl. 13.09.

Agria Dyreforsikring CDI3* small tour i Prix st. George har 13 ryttere på starlisten, og sikke et startfelt; flere topryttere er til start med deres stjernefrø bl.a. den dobblete individuelle sølvvinder fra Herning2022 Cathrine Laudrup-Dufour som starter Vividus Qre kl, 14.38 - hendes VM guld hold-kollega Carina Cassøe Krüth har starttid 14.54 med Four Oaks Diaz by Zaber og Nanna Merrald Rasmussen kommer med UVM-sølvvinder Blue Hors Touch of Olympic L kl. 15.26.

Dagen slutter på Vilhelmsborg med Helgstrand Dressage CDI3* Grand Prix med 19 ryttere. Klassen starter kl. 17.00 og det er EM-holdbronzevinder Charlotte Heering og Bufranco som åbner klassen foran Anna Zibrandtsen, der var med på det sølvvindende EM-hold fra Göteborg nu med den meget interessante Quel Filou. Andreas Helgstrand sølger efter med UVM-bronzevinder Queenparks Wendy og sådan går det slag i slag gennem klassen med mange interessante udenlandske ryttere anført af den tyske landsholdsrytter Dorothee Schneider og Sisters Act Mt OLD der afslutter klassen kl. 19.57.

Husk der er gratis entre på Vilhelmsborg i dag. 

Se start- og resultatlister