Choose Language
dk gb

Carina Cassøe bliver 6. danske World Cup-deltager i Herning

  15. okt. 2018   admin


Carina Cassøe bliver 6. danske World Cup-deltager i Herning

Når FEI World Cup 2018/2019-sæsonen skydes i gang ved World Cup Herning i Jyske Bank Boxen på lørdag, bliver det med hele seks danskere på startlisten. Carina Cassøe Krüth og May-Day Graftebjerg er nemlig 6. danske ekvipage, der skal repræsentere Danmark. Hermed består det danske World Cup felt af Daniel Bachmann Andersen, Betina Jæger, Agnete Kirk Thinggaard, Anna Kasprzak, Victoria Vallentin og Carina Cassøe Krüth.

Carina Cassøe Krüth og May-Day Graftebjerg (18).JPGFoto: Carina Cassøe Krüth og May-Day Graftebjerg, DM 2018 (Dansk Ride Forbund)

Står vi til endnu en dansk hjemmebanesejr i World Cup dressur?
Efterårsferien byder på den helt store hestefest i Herning, når Jyske Bank Boxen og MCH Messecenter Herning fyldes med heste, ryttere og besøgende. Det er 12. gang, at World Cup skydes i gang i Danmark, og det er anden gang, det foregår i Herning.

I World Cup-klassen er der lagt op til stjernedyst, og muligheden for endnu en dansk hjemmebanesejr i Boxen er absolut til stede. VM-aktuelle Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zack og Betina Jæger på Manestream Belstaff, OL-rytterne Agnete Kirk Thinggaard og Anna Kasprzak på hhv. OL-hesten Orthilia og WC-debutanten Rock Star samt World Cup-debutanterne - den kun 20-årige Victoria Vallentin på Ludwig Der Sonnenkönig og Carina Cassøe Krüth på May-Day Graftebjerg. De seks danskere er klar til at tage kampen op mod verdensstjerner som blandt andre den tyske OL-rytter Helen Langehanenberg på superhingsten Damsey, den tidligere World Cup-vinder Adeline Conelissen fra Holland, Australiens OL- og VM-rytter Kristy Oatley, legendariske Richard Davison fra Storbritannien (4 x OL), den svenske toprytter Tinne Vilhelmson Silfven og mange flere.