Choose Language
dk gb

Belstaff og Zack i World Cup kvalifikation

  28. sep. 2018   admin


To af de danske WEG-heste kommer til at repræsentere Danmark ved FEI World Cup i Herning i oktober. Mane Stream Belstaff med Betina Jæger Jensen i sadlen er nemlig klar til den vigtige kvalifikation, og så har Daniel Bachmann Andersen valgt at satse på Blue Hors Zack i stedet for Blue Hors Zepter.

Betina Jæger Jensen og Belstaff (28).JPGBetina Jæger Jensen og Mane Stream Belstaff DM 2018 (Dansk Ride Forbund)

Fra Tryon til Herning
Betina Jæger Jensen og Belstaff har haft et forrygende år med flotte internationale og nationale resultater, og parret var en del af det landshold, der tog til WEG i Tryon i starten af september for at ride for Danmark. Nu står der endnu en stor sportslig oplevelse på programmet, når Betina og Belstaff skal repræsentere Dannebrog i den spændende FEI World Cup kvalifikation. Foruden Betina Jæger Jensen er Agnete Kirk Thinggaard med Atterupgaards Orthilia samt Daniel Bachmann Andersen med Blue Hors Zack klar til årets første World Cup kvalifikation i Herning.

Zack i stedet for Zepter
Det var meningen, at Blue Hors berider Daniel Bachmann Andersen skulle have været til start i World Cup kvalifikationen med den imponerende Blue Hors Zepter, men det er nu blevet besluttet, at det bliver Blue Hors Zack, der kommer på banen i Boxen i Herning.

”Blue Hors Zepter er i super form, men det giver mere mening for Daniel at ride på Zack. Hingsten har taget turen til WEG helt fantastisk, og selv om han har lidt ferie nu, så er hans kurve konstant opadgående, og han er så klar til at komme på banen igen. Daniel har en kür klar til Zack, som han jo ikke fik lov at ride i Tryon, og den vil han rigtig gerne have lov at vise på hjemmebane foran et dansk publikum i Herning,” siger holdleder for dressurlandsholdet, Helle Krasnik Trolle.

12. World Cup i Danmark
Det er 12. gang, at World Cup-sæsonen skydes i gang i Danmark, og anden gang, at vi skal opleve det i Herning. Omdrejningspunktet for det store World Cup-stævne i Jyske Bank Boxen d. 17.-21. oktober er selvfølgelig 1. kvalifikation i FEI World Cup i dressur, hvor nogle af verdens bedste dressurryttere rider om vigtige point. Derudover byder det store stævne også på topsport i internationale dressur- og springklasser, Almased Dressage Amateurs, finale i Nord-Vest Box Stil Cup, et show i særklasse og en stor messe for de købelystne. Flere danske topryttere er i gang med at forberede sig på at give publikum en på opleveren i Herning, og hjemmesiden finder du masser af nyttig info om program, billetter, camping og VIP. World Cup-eventen i Herning arrangeres af Dansk VarmblodDansk Ride Forbund og Equitour Aalborg i samarbejde med Sport Event DenmarkHerning Kommune og MCH Messecenter Herning.