Choose Language
dk gb

Andreas Schou ser frem til at springe i Boxen

OL-rytter Andreas Schou er på startlisten i de internationale klasser ved World Cup-stævnet i Herning – og han glæder sig!

  11. okt. 2023   Britt


Andreas Schou.jpg

Andreas Schou springer under World Cup-stævnet i Herning i uge 42. Foto: Ridehesten.com

- Jeg forsøger altid at få min stævneplan til at passe, så jeg kan komme til start, når der er stævne i Herning, fortæller Andreas Schou. Han har en travl kalender, hvor han denne weekend er til start i World Cup springning i Oslo, men i næste uge rider han ved World Cup-stævnet i Herning, hvorefter han tager turen til Riyadh og finalen i Global Champions Tour ugen efter.

Der er fuldt program med springklasser fra morgen til aften inde i Blue Hors Arena, mens springklasserne afvikles i Jyske Bank Boxen rundt omkring de store dressurklasser. Se programmet HER

Lørdag aften samles de bedste ryttere til Stutteri Ask Grand Prix inde i Boxen, og der er tradition for god ridning og fantastisk stemning under konkurrencen. Netop den gode stemning skabt af det medlevende danske publikum er noget Andreas i høj grad værtsætter.

Andreas ser frem til stævnet, også fordi forholdene i Herning er nærmest ideelle for stævnehestene, med store bokse i faste stalde, og god plads på opvarmningen.

Andreas er lige nu placeret som nr. 58 på verdensranglisten, og han har de seneste par år haft en forrygende, international karriere med flere Grand Prix-sejre og placeringer på 5-stjernet niveau. Kom til MCH Messecenter Herning og nyd at følge de mange ryttere og heste i medrivende springklasser for både ponyer og heste - og vær med til at skabe den fantastiske stemning, rytterne nyder, når de rider i Herning. 

Køb biletter til stævnet HER

Se masterlisten i springning HER