Choose Language
dk gb

Andreas Helgstrand vandt Helgstrand Dressage Grand Prix

Der var 18 startende ryttere i Helgstrand Dressage 3* Grand Prix på Vilhelmsborg, og klassen blev et opgør mellem de to eneste hopper - fra Tyskland og Danmark, og Andreas Helgstrand sejrede med Queenparks Wendy.

  21. okt. 2022   Britt


Andreas Helgstrand var tredje rytter i Helgstrand Dressage Grand Prix her til aften på Vilhelmsborg med 8-årige Queenparks Wendy e. Sezuan (opdr. Kurt Gosmer), den sorte hoppe opnåede adskillige 8-taller fra dommerne især i travprogrammet. De fik 71,804%, og som klassen skred frem skulle det vise sig, at der ikke var nogle af konkurrenterne, som kom forbi.

 

Andreas.JPG

Andreas Helgstrand med 8-årige Queenparks Wendy. Foto: World Cup

 

Nadja Aaboe Sloth og Favor Gersdorf e. Foundation (opdr. Inger Marie Andreasen) var  tæt på Andreas med 70,478%, men hun blev udsat for noget dommerueninghed for præstationen, og en fejl i zig zaggen var medvirkende årsag til, at hun lige netop blev slået af klassens sidste rytter, den tyske landsholdsrytter Dorothee Schneider og Sisters Act Mt Old der opnåede 70,543%
Dorothee Schneider har gentagne gange været på det guldvindende tyske landshold ved mesterskaber, og selv har hun flere individuelle medaljer på sit CV. De fleste danskere husker hende som rytter på den 3-dobbelte UVM guldvinder Sezuan, der er far til klassens vinder Queenparks Wendy.

EM holdbronzevinder Charlotte Heering og Bufranco kom ind på 4. pladsen med 70,326% og så blev Marianne Helgstrand og Super Mario placeret på 5. pladsen med 70,022% 

Marianne.JPG

Marianne Helgstrand og Super Mario. Foto: World Cup

Søndag formiddag fra kl. 10 afvikles Helgstrand Dressage CDI3* Grand Prix Special - der er fortsat billetter til salg til World Cup-stævnet på Vilhelmsborg. FEI World Cup (billetten.dk)

 

Der var fine ærespræmier til vinderne i CDI3* GP:

1.     Plads: Gavekort til Helgstrand Jewellery på DKK 1.500

2.     Plads: Gavekort til Helgstrand Jewellery på DKK 1.000

3.     Plads: Gavekort til Helgstrand Jewellery på DKK 500

 

Helgstrand Dressage CDI3* big tour - GP (equipe.com)