Choose Language
dk gb

Alle dressurheste klar til start

  21. okt. 2021   Mathilde


Kunddahl G Photography-42.JPGCathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy ved vettjek. Foto: Kunddahl Graphic Photography

 

Dressurhestene, der deltager i FEI Dressage World Cup™ i Herning samt i de 3-stjernede konkurrencer, er alle gået gennem vettjek og nu er startlisterne klar.

Der er 14 deltagere i FEI World Cup ™ Grand Prix presented by Blue Hors, og lodtækningen har ikke været på danskernes side. Det er Anna Kasprzak og Rock Star som er første rytter på banen kl. 19. Hun efterfølges af Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy.

I forhold til den oprindelige startliste har to svenske ryttere trukket sig fra startlisten. Patrik Kittels danske hoppe Fiontini er blevet solgt til USA, og dermed kommer parret ikke til start. Deres start var ellers imødeset med spænding af rigtig mange dressurentusiaster. Han kollega Jeanna Högberg og Lorenzo er også trukket fra start.

 

Nanna og Carina efter pausen

Midt i klassen er indlagt en pause, og efter pausen kommer to af de danske OL-ryttere til start. Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Zack har starttid 20.35, mens Carina Cassøe Krüth og Heiline’s Danciera er næstsidst kl. 20.50.

EM-holdbronzevinder Charlotte Heering og Bufranco har starttid kl. 19.30 og Lone Bang Larsen med Thranegaardens Rostov starter 20.20.

Start- og resultatlister

Zibrasport Equest streamer fra begge haller alle dage

Kunddahl G Photography-79.JPGNanna Skodborg Merrald og Blue Hors Zack, som havde en fest under dagens vettjek. Foto: Kunddahl Graphic Photography