Choose Language
dk gb

Nyheder

Vi glæder os til at holde jer løbende orienteret med nyt og spændende indhold om World Cup Herning.


World Cup Herning
#
29. sep. 2017 11.02
#
25. sep. 2017 07.47
Når Boxen slår dørene op for World Cup Herning i uge 42, er det en event, der byder på noget for enhver smag. Først og fremmest afvikles der selvfølgelig World Cup kvalifikationen i dressur - som er sæsonens første tilmed. Og vi ved nu at hele EM-sølvholdet kommer til Herning, så vi er sikret dressur i absolut verdensklasse. Men stævnet byder også på topspringning på allerhøjeste niveau for både heste og ponyer og ikke mindst en forrygende Show Night lørdag.
#
15. sep. 2017 07.39
Når World Cup Herning slår dørene op til Show Night lørdag den 21. oktober, kan publikum forvente et sandt overflødighedshorn af hesteoplevelser. Rækken af performere er lang og imponerende. Hver især står de for en unik optræden, der kædes sammen til en helt uforglemmelig forestilling.
#
11. sep. 2017 10.07
Toppen af Europas bedste ponyspringryttere mødes i Jyske Bank Boxen i uge 42. Som noget helt nyt har FEI nemlig lanceret en World Cup i ponyspringning, som får premiere under World Cup stævnet i Herning. Der er i den grad lagt op til hestefest i Boxen.
#
11. sep. 2017 09.56
Når sæsonens første World Cup kvalifikation i dressur afvikles i Boxen i Herning i uge 42, bliver det med deltagelse af hele Danmarks dressurdarling og nyslået EM-bronzevinder Cathrine Dufour. Cathrine har netop meldt ud, at hun deltager til det store stævne og det selvfølgelig med hendes mesterskabshest Atterupgaards Cassidy.